Danmarks første fiskeolie-forsøg er Kæmpe succes !

0
937

#SPONSERET INDHOLD

Et større studie af fiskeolie netop afsluttet. Forsøget have til formål at undersøge hvor vidt fiskeolie kan lindre smerte og nedsætte betændelsestilstande i forbindelse med sygdom. Og resultaterne er forbløffende.

Forsøget sker på baggrund af internationale studier, der har vist, at rotter og mus med leddegigt får færre smerter, når de behandles med fiskeolie.

Sådan foregik forsøget

Forsøgspersonerne blev opdelt i to grupper. Den ene gruppe fik 500mg Fiskeolie i en kapsel, mens den anden fik placebo-kapsler. Fiskeolien er naturligt udvundet fra laks.

Det forsøget viste er at fiskeolie blokerer smertenerverne, som dermed bremser den kaskade, der foregår når der er betændelse i kroppen også kaldet inflammation. Desuden bekæmper fiskeolie også aktivt selve inflammationen. På den måde påvirker stoffet både smerten og selve betændelsen.

Jonathan petersom som har ledt forsøget udtaler:
”Vi er meget overraskede da det har vist sig at olien ikke bare lindre smertesignalerne men også aktivt bekæmper inflammationen og betændelsen i hos både psoriasisgigt patienter og slidgigt patienter. ”

70 ud af de 80 mærkede en væsentlig forbedring

Op mod 90% af forsøgspersonerne mærkede væsentlig lindring efter 3 måneder, i modsætning til placebogruppen hvor 15% rapporterede forbedringer. Mange oplevede forbedringer allerede efter de første par uger, mens patienter med kraftige smerter først oplevede markant effekt efter 2-3 måneders brug. Desuden rapporterede forsøgspersonerne også at deres fordøjelse og søvn blev væsentligt forbedret, og deres energiniveau var steget markant.

Fremtidens medicin
Resultater som disse spår en lys fremtid for omega3 produkter og især fiskeolie. Resultaterne er ikke enestående et studie om rygsmerter fra Canada viste lignede resultater for et par måneder siden.
”Fiskeolie bliver den foretrukne medicin til behandling af en bred vifte af sygdomme inden for de næste par år” Mener Jonathan

Godkendt produkt:
Produktet som bliver testet i forsøget, er produceret af et Dansk firma som i dag allerede sælger kapsler her i EU.

Du kan købe de omtalte kapsler her, de levere i hele Danmark

Forsøget er baseret på en spørgeskemaundersøgelse fortaget af dagens nyheder