Spinatwrap med svampe, tomat, feta og avocado

0
238

 stk. 

 • 8 æg 
 • 100 g spinat 
 • 1 dl havregryn 
 • 1½ dl mælk 
 • ½ tsk. havsalt 
 • Sort peber, friskkværnet 
 • 1 tsk. olivenolie til stegning

Fyld: 

 • 200 g brune champignoner 
 • 100 g spinat 
 • 1 håndfuld basilikum 
 • 1 avocado 
 • 10 cherrytomater 
 • 100 g fetaost
 • Blend alle ingredienserne til wrappen til en jævn dej. Opvarm en pande, og tilsæt olivenolie. Hæld dej på panden, og lad wrappen stege i et par minutter, indtil den er fast på undersiden. Vend den forsigtigt, evt. ved hjælp af et grydelåg, og giv den et par min. på den anden side. Gentag, indtil du har fire wraps. Hold dem varme ved at lægge dem på en tallerken med en anden tallerken over. 
 • Skær alle grøntsagerne, som skal bruges til fyld, i mundrette størrelser. Varm panden godt op, og kom champignoner på. Steg dem, til væsken er fordampet. Smag til med salt og peber, og steg et par min. mere, til de har fået godt med farve. 
 • Fyld de fire wraps med spinat, basilikum, avocado, tomater, champignoner og smuldret fetaost.

Næringsindhold pr. wrap:
Energi: 387 kcal

Protein: 24,8 g 
Fedt: 24,2 g 
Kulhydrat: 21,3 g 
Kostfibre: 5,9 g

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here