Sådan sætter du en stopper for dine kroniske smerter

0
310

#SPONSORERET

Lider du af kroniske smerter? Og synes du også at store mængder medicin, piller og smertestillende er skruen uden ende? Så læs med her – for der er hjælp at hente.

Kroniske smerter påvirker rigtig mange danskere. Problemer har taget om sig i sådan en grad, at det i dag er hver femte der oplever konstante, vedvarende smerter.

Heldigvis er der godt nyt! Nye studier viser at fiskeolie er effektiv til at lindre smerter uden bivirkninger. Fiskeolie indtages i olieform.

Fiskeolie har god effekt på kroniske smerter

De farmaceutiske lægemidler er kemisk fremstillet. De kan være vanedannende, og er typisk forbundet med en lang række ubehagelige og i nogle tilfælde sundhedsskadelige bivirkninger.

Siden det blev konstateret, at fiskeolien kan hjælpe med at lindre kroniske smerter er antallet af læger og patienter som vælger at supplere med fiskeolie, stigende.

Hvad gør fiskeolie effektiv, når det kommer til at reducere kroniske smerte? Og hvorfor skal du prøve det?

Hos mange kroniske smertepatienter, så er det typisk en overreaktion på smertesignaler, der forårsager de kroniske smerter.

Fiskeolie har evnen til at “skrue ned” for smerten og den inflammation, der er årsag til visse sygdomme og symptomer, der fører til de mange kroniske smerter.

Mange patienter har været igennem et hav af behandlinger med normale lægemidler, uden at noget har virket. De lever et liv i daglige smerter og med invaliderende symptomer. Det kan nu være slut.

Fiskeolie gav Anne et nyt liv

Jeg er i starten af 40’erne – og har lidt af migræne og fibromyalgi det meste af mit voksne liv. For seks uger siden bestilte jeg min første forsendelse af fiske olie. Det har vendt op og ned på min tilværelse.

Inden jeg prøvede fiske olie var jeg i et langt og frustrerende forløb med skiftende medicin, som enten ikke virkede eller gav voldsomme bivirkninger.

Efter nogle ugers brug af fiske olien oplevede jeg en væsentlig smertelindring. Og det blev faktisk kun bedre som ugerne gik.

Men det er jo ikke sådan, at jeg er blevet rask og fuldstændig smertefri på halvanden måned. Jeg skal stadig huske at tage nogle hvil i løbet af dagen. Men i mange år har jeg været vant til, at det nærmest har været umuligt at planlægge noget som helst. Sådan er det ikke længere. Det er et helt nyt liv, jeg er ved at lære at vænne mig til!

Hvor kan du købe fiske olie?

Hos redaktionen anbefaler vi DENNE OLIE.