Fiskeolie hjælper Kirsten med at leve med gigten

0
189

Som pensionist nyder Kirsten at strikke og at hygge med hendes børnebørn. Men for år tilbage blev det sværere for hende at nyde disse øjeblikke, da hun dagligt begyndte at opleve store smerter i sine hænder. Det viste sig at være gigt – og Kirsten begyndte at forberede sig på et liv, hvor hun måtte vælge visse aktiviteter fra og ville skulle have hjælp til mange ting i hverdagen. Men der viste sig at være en behandling, som Kirsten aldrig selv ville have tænkt på!

Så slem var gigten i Kirstens hænder

Da Kirsten først fik konstateret gigt i sine hænder, så det slemt ud. Lægen forklarede hende, udfra røntgenbilleder, at gigten var tilstede i alle hendes fingre. Kirsten blev egentligt ikke overrasket, da denne diagnose passede på hendes smertefulde symptomer. Men hun mistede selvfølgelig modet, da lægen fortalte hende, at gigten ikke kunne helbredes, men kun kunne lindres med forskellige slags behandlinger eller smertestillende medicin.

En dag på ældrecenteret skete der et mirakel

Et par gange om måneden besøger Kirsten det lokale ældrecenter i byen. Her får hun nogle gode snakke og hyggeligt samvær. En dag på ældrecenteret skulle vise sig at ændre hendes liv:

”Jeg fortalte nogle af de andre kvinder om mit besøg hos lægen og at jeg uheldigvis havde fået konstateret gigt i hænderne. Det viste sig, at en af de andre kvinder også havde døjet med problemet længe. Hun var begyndt at bruge noget, der kaldes fiskeolie olie”

Først var Kirsten ikke helt sikker på, hvad fiskeolie olie var, men hendes bekendte på ældrecenteret forklarede hende, at fiskeolie olie er fyldt med Omega 3 fedtsyrer.

Snakken gav Kirsten tryghed i at vide, at hun ikke var den eneste, der led af gigt og at der kunne være en potentiel løsning:

”Det tiltalte mig meget, at jeg kunne få en mere naturlig form for behandling fremfor stærke smertestillende piller, der ofte har en lang række af bivirkninger. Derfor besluttede jeg mig for at prøve FISKEOLIE olien”.

Nu kan Kirsten strikke igen!

Efter Kirsten begyndte behandlingen med FISKEOLIE olie, oplevede hun hurtigt fremskridt. Hun bruger den dagligt, og har indtil videre ikke fortrudt hendes valg af behandling. Hun kan nemlig strikke igen, og hun kan også lege med sine børnebørn uden besvær:

”Siden jeg begyndte at bruge FISKEOLIE olien, er smerterne i mine hænder langsomt forsvundet. Det giver mig et overskud i hverdagen, som jeg slet ikke havde før”.

Her køber Kirsten sin fiskeolie

FISKEOLIE olien køber jeg online ved Bodylab. Når jeg handler på deres hjemmeside, kan jeg også få mængderabat.

Lider du, ligesom Kirsten, også af gigt? Så bør du prøve fiskeolie.